Marias tid rinner ut i sanden..

image27


En av dem som bor på samma våning som mig, har antagligen rest bort lite tidigare än vad hon hade planerat. Hon har nämligen glömt bort att hon ställde sitt alarm på fel tid, den har larmat i över trettiosju timmar nu.

Om jag var henne, så skulle jag byta väckarklocka, för det är inget ljud jag skulle vilja vakna till. Först trodde jag att hon spelade tvspel, med världens sämsta trovärdiga säkerhetslarm. Den som har mixat larmloopen har nämligen inte prickat hel rätt, så efter två korta larmtjut så är det tyst lite längre än mellan de två tjuten. Detta gör att det låter helt psykat, eller som att klockan håller på att dö hela tiden.

Eftersom jag tvättade både igår och idag, har jag gått förbi hennes tjutande lägenhet ett par gånger, och då är det inte konstigt att man börjar fundera lite. Tänk om?

Nu när den har tjutit så länge, så börjar man fundera över om det inte har hänt något. Hon kanske har halkat i duschen, dött i sömnen eller vad man nu kan fantisera ihop. Det är nästan så man hoppas på att det har hänt något, bara för sakens skull.

Ge oss lite vardagsdramatik!

Ta inte det här på fel sätt, jag har inget emot henne, jag har bara träffat henne en enda gång på ett halvår. Det är svårt att veta om man tycker om henne eller inte...

/edit -den slutade ringa efter 48 timmar
image28

Damm.

image25

Jag dammade i fredags. Det var ett tag sen..

Måndagsbarn.

 


Jag har lyssnat så sjukt mycket på den här låten, och den är fortfarande sådär löjligt bra. Så bra att jag köpte den som cd-singel bara för att få den som låt, instrumental och acapella. The instrumental version is the shit. Ska lätt försöka göra en remix om jag har tid i sommar!


Varm mjölk kan förstöra en hel dag..

image24


Regel nummer ett när du kokar gröt, mjölken kokar alltid över om du vänder ryggen till. Det spelar ingen roll hur ofta du kollar, för just när du inte håller koll, ja då smäller det.

Regel nummer två, du lär dig aldrig av dina misstag. Jag skulle ju bara mäta upp grahamsgrynet?

Regel nummer tre, det kokar alltid över när du låter blicken hamna på gröten igen. Varje gång. Och man skriker (tyst, för det är ju morgon) neeeeeeeeeeeeeej!


Då var den måndagen förstörd. Brödet var ju slut. Lösning? Knäckebröd.

Sen hem snabbt och laga till en lunch. Vänta lite, jag brände ju mjölken, jag kan ju inte laga mat? Lösning? Knäckebröd

Fortsätta studierna till fem, komma hem, dödstrött och hungrig. Lösning? Inte fan blir det knäckebröd i alla fall.

Pizza är jättenyttigt. Jag lovar..

Dont forget to google his ass..

Jag har en riktigt tråkig bok på 900 sidor som kurslitteratur.

Varannan sida innehåller ett citat, för att läsningen ska bli lite "roligare". Vilket det sällan blir, man lägger hellre ner energin på att läsa det som man har nytta av att läsa.

Men, mitt upp i allt på sidan 211 kommer citatet:

"The great art of learning is to understand but little at a time" - John Locke

Men shit! Boken kanske inte är så torr ändå, den citerar ju en karaktär ur lost!

Ofta.

En snabb googling, och det visar sig vara en filosof från 1600-talet...

Fo schnizzle muh nizzle izzle bizzle fizzledizzle

image23

www.urbandictionary.com

Tog äntligen steget och gick ut och sprang nyss. Riktigt dåligt av mig att inte ha gjort det tidigare. Eller rättare sagt dåligt av mig att jag slutade med min spring-till-döds-två-gånger-i-veckan-grej som jag körde med sommaren 2007.

Min högra bröstvårta var den kroppsdel som fick ta emot mest stryk. Fel val av hoddie straffar sig. Den där jävla påsydda grejen skavde mot bröstvårtan så mycket att när jag skulle duscha så var den blodig. Sexigt värre, right?

Det tär så mycket att springa, under rundan måste man hålla psyket på topp och intala sig att man kan fortsätta springa, du klarar det. Inte fan ska du sakta ner och börja gå. Sen när man äntligen är klar, och tror att allt är över, så märker man att man är helt slut. Man vill bara dö, så trött är man.

Sen kommer man på att man måste stretcha, för det är ju viktigt. Problemet är bara att man är så slut att man inte orkar göra det sådär bra, som man egentligen borde. För att maximera resultatet.

Jag håller verkligen på att bli nyttig nu, funderar seriöst på att försöka sluta äta godis (i en period). Har börjat äta massa frukt. Grahamsgröt till frukost.

Eh, får väl se hur länge det här håller...

Lite sådär på en höft..

image22


Jag vet ingen som gör lika goda som pannkakor som jag. Och det är inget skryt, jag har väl bara inte smakat tillräckligt många pannkakor från olika tilllagare.

Receptet däremot är ingen vidare exakt kemisk formel. Som det borde vara, hur ska jag annars kunna bevisa att mina är godast utan att alla andra måste komma hem till mig?

Därför känner man sig lite sådär som  gammaldags mästerkock som inte bryr sig, utan bara slänger i ingredienser lite sådär på en höft.

Vänta lite, jag använder aldrig det där uttrycket? Bara för att jag kom att tänka på den där SJ-telefonaren.

I alla fall, det funkar ganska bra tills det är dags för mjölken, mitt huvud försöker övertyga mig om att det borde gå åt helvete i det här stadiet, för det borde det göra.

Men det gör det inte, I am the masterchef. Not the masterchief. He is retarded

"... som precis som Engla var (helt?) ute och cyklade.."

image21


Jag kan skratta åt allt. Det behöver inte vara roligt, det behöver bara få mig på på andra tankar som till slut leder mig till något som är roligt.

Idag skrattade jag tex när jag jag hörde på nyheterna att mannen som har erkänt mordet på Engla kan ha kopplingar till andra mord. Det var inte det som var roligt, det var det som kom under nyhetens gång. Det handlade om ett liknande fall, någon som också var ute och cyklade helt själv och sen försvann.

Det som däremot var roligt, var när reportern sa: "... som precis som Engla var ute och cyklade..".

Istället för att tänka på en tjej som var ute och cyklade en mörk natt, så kom jag att tänka på en tjej som var helt ute och cyklade. Alltså helt bakom flötet. Lite puckad. You name it.

Det lät så kul i mitt huvud. Reporten tyckte att Engla och Co var idioter, och därför gick det som det gick. Nu är det inte så att jag tycker hela historien är rolig, bara detta som fick mig att tänka på något annat.

Jag vet, min fem-minuters-illustration av mig lyssnandes på radio är inget att hänga i julgranen, men den är min..

6 Månader i kvitton - Kvitto på livet?

image16


Jag sparar varje kvitto till min budgetkoll. Men det senaste har jag inte kontrollerat och fört statistik, så det har blivit en del kvitton i min improviserade "alla-viktiga-papper-låda". Men nu behöver jag planera min ekonomi igen och för att se hur det kommer att bli i sommar.

När man för in en period på 6 månader i kvitton i en följd så får man reda på mycket om sig själv, jämfört med om man skulle göra det månad för månad..

Till exempel, så gick jag till systemet flest gånger i januari. I december åt jag massa bananer. Och glass. Kanske för att de skulle komplettera varandra? Jag pantade massa burkar i februari. Och tuggade tuggummi. Och drack kaffe.

Jag har inte druckit kaffe sen i februari, det kanske räckte och blev över..

Jag blev mätt på musli i oktober. Sen dess har jag varit musli-fri. Jag har också haft en knäckebrödsperiod.

Jag är nog en periodare.

Just nu är det pannkakor och äpplen som gäller. Undrar hur det skulle smaka om man gjorde pannkakor på chokladmjölk. Typ Pucko. Det måste jag prova nån gång..

Helgfrosseri?

Dagens i-landsproblem

Varför finns det bara vatten med kolsyra (ramlösa) i skolans automater? Jag vill ha vanligt vatten. Okej, man kan ta ur kranen men jag måste ju ha något att dricka ur först...

Suicide

image15

Jag är bara som alla andra, jag kan inte stoppa tiden..

Därför är jag sämsta bloggaren någonsin, jag uppdaterar inte kontinuerligt. Det finns ju så mycket som måste göras.

Klack! Klack! Klack!

Tjejer och deras klackskor alltså..

Måste de gå på det där catwalk-sättet i biblioteket? Sådär riktigt kraftfullt och stampigt. Kabaam kaboom kabaam kaboom. Är ju så att man vill slänga sin feta 900-sidiga kursbok på dem när de går förbi, eller lägga fällben. Det hade nog passat bättre..


RSS 2.0